Extra small (xs) - (max-width: 575.98px)
Small (sm) - (min-width: 576px) and (max-width: 767.98px)
Medium (md) - iPad Stående - (min-width: 768px) and (max-width: 991.98px)
Large (lg) - (min-width: 992px) and (max-width: 1199.98px)
Extra large (xl) - (min-width: 1200px) and (max-width: 1399.98px)
Extra extra large (xxl) - (min-width: 1400px)

Fra Boretunet kan du dra på mange spennende utflukter i nærområdet!

Ønsker du det lille ekstra krydderet på oppholdet ditt, arrangerer vi gjerne utflukter i nærmiljøet. Vi samarbeider med et knippe lokale bedrifter om å pirre smaksløkene og skape opplevelser.

Ysteri-tur

Et steinkast unna Boretunet ligger et tradisjonsrikt ysteri med historie tilbake til 1901. De produserer den populære Jærosten, som har vunnet en rekke priser for sin gode smak. Ved besøket får vi høre historien til ysteriet og osteproduksjonen samt smake på ost og nippe til godt drikke.

Utfluktene våre passer perfekt som en del av for eksempel kick-off og teambuilding, sommerfest eller møter og konferanser!

Gartneri-tur

Vi besøker et lokalt gartneri som spesialiserer seg på tomater og agurker. Her får vi på oss en hvit frakk, vandrer rundt i tomatplantasjene, smaker på de sunne delikatessene, besøker biene som «jobber» i drivhuset, og får høre historien bak familiebedriften.

Bryggeri-tur

På rekordtid har en gjeng entusiaster bygget opp et av Norges største mikrobryggerier rett i nærheten av Boretunet. Et av produktene vant prisen for Årets øl i Det Norske Måltid i 2022. På denne utflukten får vi omvisning på bryggeriet, får høre den spennende historien bak, og det blir ikke minst servert duggfriske smaksprøver!

Sele havn

En fin gåtur på i underkant av 3 km til Sele havn er også en herlig opplevelse i et nydelig jærlandskap. Det er lav terskel og noe alle kan være med på. Fra de fargerike naustene ved Sele havn har man panoramautsikt rett til Feistein fyr og havet.