Extra small (xs) - (max-width: 575.98px)
Small (sm) - (min-width: 576px) and (max-width: 767.98px)
Medium (md) - iPad Stående - (min-width: 768px) and (max-width: 991.98px)
Large (lg) - (min-width: 992px) and (max-width: 1199.98px)
Extra large (xl) - (min-width: 1200px) and (max-width: 1399.98px)
Extra extra large (xxl) - (min-width: 1400px)

Boretunet inviterer til sommerfest med god atmosfære, deilig mat og drikke, spennende aktiviteter og behagelig overnatting!

Nyt sommerfesten på Boretunet

Ønsker du en sommerfest med et uhøytidelig preg, med høy kvalitet på mat og mange muligheter for aktiviteter? Og høres det deilig ut å tilbringe tid rett ved stranden med utsikt mot sanddynene? Da er Boretunet det rette stedet å legge sommerfesten!

Boretunet skreddersyr et opplegg som passer nettopp din gruppe. Kanskje er dere mellom 5 og 30 personer? Da kan vinterhagen vår skape den rette stemningen! Eller er dere opptil 300 personer? Da er kanskje vårt eminente selskapslokale eller selve tunet stedet å legge sommerfesten. Vi ivaretar deres behov og ønsker og er opptatt av å ha kvalitet i alt vi gjør. Derfor vet vi hvor viktig det er med god planlegging, vi er der fra start til slutt.

Les mer om fasilitetene våre her.

Spis, lek og sov!

restaurant
Mat og drikke
Tilpasset sommermeny
explore
Aktiviteter
Surfing? Volleyball? Krokket? Kano?
beach_access
Utflukter
Ysteri, gartneri og bryggeri med smaksprøver!
self_improvement
God atmosfære
Vinterhage, takterrasse, grilling, spa og bål på stranda
villa
Overnatting
Sov godt på Boretunet etter festen!
cottage
Senk skuldrene
Ta inn de vakre omgivelsene – slapp av midt i naturen!

Aktiviteter

Vi vet at morsomme aktiviteter kan gi den lille ekstra piffen og skape god stemning. Sommerfesten kan for eksempel innholde surfing på dagen med påfølgende middag og selskap, eller en spennende utflukt til en skjult diamant i nærområdet, med selskap etterpå. Er været fint, arrangerer vi også bål på stranden i solnedgangen. 

Surfekurs

Vi anbefaler alle som kommer til Boretunet, om å prøve et surfekurs! Det er en opplevelse som er enkel å få til, da vi er rett ved en av landets beste surfestrender – Borestranda. Utstyr og garderober er på anlegget, så det er både effektivt og komfortabelt å skifte fra festdrakt til våtdrakt. Det er kjekt å se hvor mye latter og spenning dette skaper blant kollegaer.

Masse muligheter

Volleyball, kubb og krokket i hagen er også kjekke ting å gjøre rett ved den store terrassen vår. Vi kan også ordne kanoturer, har vårt eget spa med boblebad og badstue på takterrassen rett ved vinterhagen.