Med kyndig veiledning fra den lokale jærkokken Arne Nese kan du lære å trylle fram de lekreste retter på matlagingskurset hos oss på Boretunet.
Boretunet samarbeider tett med Arne Nese, som driver Ekte Matglede. Arne er også en del av teamet bak restaurant Hemmeleg på Bryne. Ekte Matglede er allerede fast leverandør av smakfulle menyer til Boretunets arrangementer og gjester. Nå kan vi også tilby matlagingskurs hos oss!
Her kan du samle kollegaer, venner og familie til en fantastisk, smakfull helaften som du sent vil glemme. Matlagingskurset går ut på å lage deilig mat basert på lokale råvarer (så klart), og lære av kokkens kunster og detaljer sammen.
Og det er nettopp det Ekte matglede handler om! Å samarbeide og lage noe sammen som et team. Her får du ferske, lokale råvarer og muligheten til å lage en gourmetmiddag sammen med en av regionens beste kokker!
– Sammen lager vi en deilig 4-retters på flotte lokale råvarer fra stolte jærske produsenter. Sosialt, velsmakende og gøyalt i en uformell setting!
Arne Nese, kokk Ekte Matglede
Kurset tar plass i den nye baren vår i kafé HavGal, og alt står klart ved ankomst. Arne tilbereder en god del i forkant slik at det skal være enkelt å stelle i stand en gastronomisk opplevelse! Du trenger hverken erfaring eller må være særlig mat-interessert på forhånd. Målet her er å skape noe sammen og nyte et godt måltid i etterkant.
Vi har alle rettigheter og kan tilby dere et godt utvalg av lokale drikkevarer. Vi har plass til grupper fra 8–24 personer, og matlagingskurset gjelder for grupper på minst 8 personer. Vi tar så klart hensyn til allergier og tilbyr også overnatting om ønskelig.
Vi gleder oss over dette flotte samarbeidet! Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi arrangementet etter dine ønsker og behov, slik at dere får en fantastisk helaften på Boretunet!